OnlinePelletkorrels.nl

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Wilt u een product retourneren?

Bedenktijd

Het kan gebeuren dat u een bestelling wil retourneren. Het product is niet wat u verwacht of andere redenen waarom u de bestelling wilt retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na de annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. Het volledige orderbedrag inclusief verzending zullen op uw rekening worden gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor één pellet zal dit circa 100,- kosten en 10,- per zak. Voor de exacte tarieven raden wij u aan de website van uw vervoerder te raadplegen.

Als u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, zal het product in zijn totaliteit en -indien redelijkerwijze mogelijk – in de origine staat en verpakking aan u geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met ons op info@onlinepelletkorrels.nl of maak gebruik van het modelformulier herroepingsrecht wat u kan downloaden. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goed orde retour is ontvangen. Is het product beschadigd of de verpakking is beschadigd door het proberen van het product, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen aan u. Wij willen u vragen om het product met zorg te behandelen en dat het product bij retour goed is verpakt.

Ruilen

Wilt u een product ruilen? Dat is geen probleem. Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@onlinepelletkorrels.nl. De kosten voor het terugzenden van het product is voor uw eigen rekening.

Modelformulier herroepingsrecht

U kunt gebruik maken van het ‘Modelformulier herroepingsrecht’. Het formulier kunt u uitprinten en via briefpost naar ons toe sturen of gebruik het als voorbeeld voor een e-mail. Klik hier om het formulier te downloaden.